Takarék Kereskedelmi Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

Szabadfelhasználás

Önre bízzuk mire költi!

Meglévő ingatlanának felújításához, terve megvalósításához, befektetési céllal történő ingatlanvásárláshoz ajánljuk konstrukciónkat.

A fedezet nem csak lakóingatlan lehet.

Visszlízing konstrukcióinkkal lehetővé válik a magyar törvények adta keretek közötti legmagasabb finanszírozási hányad elérése. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon a az ingatlan piaci értékének 85%-a. Maximális futamidő 30 év.

A finanszírozás részletes kondícióit Kondíciós Listánkban itt találja meg.

Termékeinkhez kapcsolódó adó, illeték, társasági adó, SZJA kérdésekben itt tájékozódhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről, illetve a jövedelemarányos törlesztő részlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot szükséges elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

Egyedi elbírálás alapján elérhető kamatkedvezmények

Feltételek

Kamatkedvezmény mértéke

Kiemelt /szűkített kiemelt/ feltételesen kiemelt településen fekvő ingatlanfedezet (lízingtárgy)

0,30%

Legalább nettó 10 millió forint finanszírozott összeg

0,30%

Használt lakóingatlan lízingtárgynál a szerződéskötési díj megfinanszírozása

0,30%

 

 

Biztosítás

A lízingtárgyon, illetve a fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanoknak legalább a finanszírozás mértékéig biztosítottnak kell lenniük. A lízingtárgyak tekintetében a biztosított a Takarék Lízing Zrt., valamint a szerződő és díjfizető Ügyfél. A kiegészítő ingatlan fedezetek esetében a biztosítási kötvényben kedvezményezettként a Takarék Lízing Zrt.-nek szükséges szerepelnie, Társaságunk tájékoztatása alapján.Meglévő biztosítás esetén a biztosító társasággal a fentiek szerint kérjük módosítani a szerződést és az engedményező nyilatkozatot elkészíttetni. Ezen dokumentumok a biztosítási díjfizetési igazolásával együtt folyósítási feltételek.Új biztosításkötés esetén az ajánlatra és az engedményező nyilatkozatra, valamint az első biztosítási díj megfizetését igazoló bizonylatra van szükségünk.

THM

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

  • Normál zárt végű pénzügyi lízing: THM 2,68%-17,15%
  • Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 1,96%-13,02%

A THM-ről a részletesebb információkat itt találja.

Számolja ki közjegyzői költségeit egyszerűen itt.

Egyéb finanszírozási lehetőségek is érdeklik? Hitelcélja megvalósításának érdekében ismerje meg a Takarék Kereskedelmi Bank jelzáloghitel ajánlatait is!

 

 

Felügyeleti tájékoztató - Elszámolási és forintosítási tudnivalók

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

061 461 6040

Termelőeszköz Lízing

Ismerje meg Agrárlízing, Teherjármű és Buszlízing, Termelőeszköz lízing, valamint Gépjárműlízing termékeinket.

Részletek