Takarék Kereskedelmi Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

Cégismertető

Célunk ügyfélközpontú, egyénre szabott termékek kialakítása, rugalmas és előnyös kondíciók mellett.

Cégismertető

Takarék Lízing Zrt. (korábbi nevén Central European Credit Zrt. majd Takarék Ingatlanlízing Zrt.), 2005-ben alakult, ingatlanfinanszírozási tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-I-P-26/2005. számú engedélye alapján végezte. 2014 óta a H-EN-I-825/2014 számú módosított MNB engedély lehetőséget biztosít a Társaságnak termékkorlátozás mentesen pénzügyi lízing tevékenységre, valamint pénzkölcsön nyújtási tevékenységre. Ennek keretében ma zárt és nyílt végű ingatlanlízing konstrukcióink elérhetőek lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt. E mellett vállalati ügyfeleinknek termelőeszköz, teherjármű, személyautó és minden a vállalkozás működését szolgáló gép, berendezés és technológia finanszírozásához kínálunk lízing és kölcsön konstrukciókat.

A finanszírozást önállóan biztosítjuk Ügyfeleink részére. A hitelkérelem befogadásától a hiteldöntésen keresztül egészen a folyósításig minden náluk történik, így a hitelnyújtási folyamat minden lépése egy kézben összpontosul.

Ami megkülönböztet bennünket...

Finanszírozás egy kézben

Minden ügyfelünk delegált ügyintézőt kap, akivel a kapcsolattartás személyes és folyamatos. Az ügyintéző az első tárgyalástól a folyósításig végigkíséri az ügyletet, annak állapotáról rendszeres tájékoztatást nyújt. A kapcsolódó egyéb adminisztratív feladatokat is átvállaljuk hogy még egyszerűbb legyen finanszírozási folyamat.

Gyorsaság és rugalmasság

Nálunk a megoldás a cél, nem az elutasítás!

Ügyfeleink gyakran panaszkodnak, hogy elvesznek a bonyolult, nehézkes és bürokratikus banki rendszerekben. Kis létszámmal, egylépcsős döntéshozatali mechanizmussal Ügyfeleinket személyre szabott módon, gyorsan és magas színvonalon vagyunk képesek kiszolgálni. Pénzügyi megoldásainkat Ügyfeleink egyedi igényeihez, elképzeléseihez szabjuk.

Ami számít: az ügyfél és a lízingtárgy

Finanszírozási döntéseink fontos eleme, hogy a lízingbevevő vagy hitelfelvevő képes legyen adósságszolgálatainak teljesítésére, az általa felvázolt cél világos legyen és gazdaságilag racionális. A felajánlott lízingtárgy fedezet jó minőségű, forgalomképes kell, hogy legyen.

Tudjuk mit jelent az, hogy vállalkozás

Szakembereink közül sokan korábban maguk is vállalkozásokban dolgoztak, így a finanszírozói tárgyalás során a működés és a piac sajátosságait megértik és megfelelően kezelik. Tudjuk, hogy az egyoldalú gondolkodás helyett a konstruktivitás a siker kulcsa.

Felügyeleti tájékoztató - Elszámolási és forintosítási tudnivalók

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

061 461 6040

Termelőeszköz Lízing

Ismerje meg Agrárlízing, Teherjármű és Buszlízing, Termelőeszköz lízing, valamint Gépjárműlízing termékeinket.

Részletek