Takarék Kereskedelmi Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

Hitelkiváltás

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy Társaságunk EUR alapú hitelkiváltó lízingtermékei az otthonvédelemmel összefüggő egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXI. törvénnyel módosított a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 1996. évi CXII. törvény hatálya alá tartozó deviza alapú kölcsönök egyösszegű, rögzített árfolyamon történő végtörlesztésének finanszírozáshoz nem vehetők igénybe.

Rugalmasabb és kedvezőbb kondíciókat keres? Megtaláljuk együtt a megoldást!

Szeretné jelenlegi adósságszolgálatát futamidő hosszabbítással kellemesebbé tenni? Úgy érzi, hogy magasabb finanszírozási összeget is elbírna ingatlana? Egy emberközpontú partnert keres, ahol név szerint tudja, hogy kit kereshet problémájával?

Lízing konstrukcióinkkal lehetővé válik jelenlegi jelzálog alapú hitelének kiváltása akár magasabb finanszírozási hányaddal. Fontos előfeltétel a makulátlan pénzügyi előélet. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon az ingatlan piaci értékének 80%-a, EUR alapon az ingatlan piaci értékének 65%-a. Maximális futamidő 30 év.

A finanszírozás részletes kondícióit Kondíciós Listánkban itt találja meg.

Termékeinkhez kapcsolódó adó, illeték, társasági adó, SZJA kérdésekben itt tájékozódhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről és a hitelképesség vizsgálatáról szóló 361/2009. (XII.30.) Korm. rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot kell elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

Biztosítás

A lízingtárgyon, illetve a fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanoknak legalább a finanszírozás mértékéig biztosítottnak kell lenniük. A lízingtárgyak tekintetében a biztosított az FHB Ingatlanlízing Zrt., valamint a szerződő és díjfizető Ügyfél. A kiegészítő ingatlan fedezetek esetében a biztosítási kötvényben kedvezményezettként a FHB Ingatlanlízing Zrt.-nek szükséges szerepelnie, Társaságunk tájékoztatása alapján.

Meglévő biztosítás esetén a biztosító társasággal a fentiek szerint kérjük módosítani a szerződést és az engedményező nyilatkozatot elkészíttetni. Ezen dokumentumok a biztosítási díjfizetési igazolásával együtt folyósítási feltételek.

Új biztosításkötés esetén az ajánlatra és az engedményező nyilatkozatra, valamint az első biztosítási díj megfizetését igazoló bizonylatra van szükségünk.

THM

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

  • Normál zárt végű pénzügyi lízing:THM 5,79%-32,37%
  • FHB Standard zárt végű lakáslízing:THM 8,40%-10,56%
  • Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 4,53%-22,34%

Az FHB Standard lakáslízing és FHB Maximum lakáslízing kizárólag az FHB fiókhálózatában elérhető termék.

A THM-ről a részletesebb információkat itt találja.

Egyéb finanszírozási lehetőségek is érdeklik? Hitelcélja megvalósításának érdekében ismerje meg az FHB Bankjelzáloghitel ajánlatait is!

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

061 461 6040

Termelőeszköz Lízing

Ismerje meg Agrárlízing, Teherjármű és Buszlízing, Termelőeszköz lízing, valamint Gépjárműlízing termékeinket.

Részletek