Takarék Kereskedelmi Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

Szabadfelhasználás

Önre bízzuk mire költi!

Meglévő ingatlanának felújításához, terve megvalósításához, befektetési céllal történő ingatlanvásárláshoz ajánljuk konstrukciónkat.

A fedezet nem csak lakóingatlan lehet.

Visszlízing konstrukcióinkkal lehetővé válik a magyar törvények adta keretek közötti legmagasabb finanszírozási hányad elérése. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon a az ingatlan piaci értékének 80%-a, EUR alapon az ingatlan piaci értékének 65%-a. Maximális futamidő 30 év.

A finanszírozás részletes kondícióit Kondíciós Listánkban itt találja meg.

Termékeinkhez kapcsolódó adó, illeték, társasági adó, SZJA kérdésekben itt tájékozódhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről és a hitelképesség vizsgálatáról szóló 361/2009. (XII.30.) Korm. rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot kell elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

Biztosítás

A lízingtárgyon, illetve a fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanoknak legalább a finanszírozás mértékéig biztosítottnak kell lenniük. A lízingtárgyak tekintetében a biztosított az FHB Ingatlanlízing Zrt., valamint a szerződő és díjfizető Ügyfél. A kiegészítő ingatlan fedezetek esetében a biztosítási kötvényben kedvezményezettként a FHB Ingatlanlízing Zrt.-nek szükséges szerepelnie, Társaságunk tájékoztatása alapján.Meglévő biztosítás esetén a biztosító társasággal a fentiek szerint kérjük módosítani a szerződést és az engedményező nyilatkozatot elkészíttetni. Ezen dokumentumok a biztosítási díjfizetési igazolásával együtt folyósítási feltételek.Új biztosításkötés esetén az ajánlatra és az engedményező nyilatkozatra, valamint az első biztosítási díj megfizetését igazoló bizonylatra van szükségünk.

THM

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

  • Normál zárt végű pénzügyi lízing: THM 5,79%-32,37%
  • FHB Standard zárt végű lakáslízing: THM 8,40%-10,56%
  • Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 4,53%-22,35%

Az FHB Standard lakáslízing és FHB Maximum lakáslízing kizárólag az FHB fiókhálózatában elérhető termékeink.

A THM-ről a részletesebb információkat itt találja.

Egyéb finanszírozási lehetőségek is érdeklik? Hitelcélja megvalósításának érdekében ismerje meg az FHB Bankjelzáloghitel ajánlatait is!

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

061 461 6040

Termelőeszköz Lízing

Ismerje meg Agrárlízing, Teherjármű és Buszlízing, Termelőeszköz lízing, valamint Gépjárműlízing termékeinket.

Részletek