Takarék Kereskedelmi Bank Főoldal
Nyomtatási nézet

Vásárlás

Álmai otthonát megszerezheti egyszerűen és gyorsan.

Nem kell mást tennie, mint kiválasztania az ingatlant, a többit bízza ránk. Kiemelten jó jövedelmi helyzetű Ügyfeleinknek, akik jó minőségű ingatlant választanak ki, a hitelbiztosítéki érték arányában 100%-ot is képesek vagyunk megfinanszírozni.

Zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióinkkal lehetővé válik használt ingatlanok megvásárlása alacsony önerővel induló költségek nélkül. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon az ingatlan piaci értékének 80%-a, EUR alapon az ingatlan piaci értékének 65%-a. Maximális futamidő 30 év.

Új építésű lakások megvásárlásához Nyílt végű pénzügyi lízing termékeink nyújtják a legmegfelelőbb alternatívát, ahol a finanszírozott összegre jutó ÁFA részt lehetőség van a futamidő során kamatmentes finanszírozással kifizetni.

FHB Aktív vagy Prémium számlával rendelkező Ügyfeleink, valamint a honvédségi dolgozók külön a számukra kifejlesztett termékünkön keresztül előnyös feltételekkel juthatnak finanszírozáshoz. Keresse az FHB Maximum lakáslízinget és hozza ki a maximumot lehetőségeiből.

A vásárlás részletes kondícióit hirdetményünkben itt találja meg.

Termékeinkhez kapcsolódó adó, illeték, társasági adó, SZJA kérdésekben itt tájékozódhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a  körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről és a hitelképesség vizsgálatáról szóló 361/2009. (XII.30.) Korm. rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot szükséges elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

Biztosítás

A lízingtárgyon, illetve a fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanoknak legalább a finanszírozás mértékéig biztosítottnak kell lenniük. A lízingtárgyak tekintetében a biztosított az FHB Ingatlanlízing Zrt., valamint a szerződő és díjfizető Ügyfél. A kiegészítő ingatlan fedezetek esetében a biztosítási kötvényben kedvezményezettként a FHB Ingatlanlízing Zrt.-nek szükséges szerepelnie, Társaságunk tájékoztatása alapján.

Meglévő biztosítás esetén a biztosító társasággal a fentiek szerint kérjük módosítani a szerződést és az engedményező nyilatkozatot elkészíttetni. Ezen dokumentumok a biztosítási díjfizetési igazolásával együtt folyósítási feltételek.

Új biztosításkötés esetén az ajánlatra és az engedményező nyilatkozatra, valamint az első biztosítási díj megfizetését igazoló bizonylatra van szükségünk.

THM

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

  • Normál zárt végű pénzügyi lízing: THM 5,79%-32,37%
  • FHB Standard zárt végű lakáslízing: THM 8,40%-10,56%
  • FHB Maximum zárt végű lakáslízing: THM 7,31%-9,35%
  • Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 4,53%-22,35%
  • FHB Standard nyílt végű lakáslízing: THM 6,58%-8,56%
  • FHB Maximum nyílt végű lakáslízing: THM 5,72%-7,62%

Az FHB Standard lakáslízing és FHB Maximum lakáslízing kizárólag az FHB fiókhálózatában elérhető termékeink

A THM-ről a részletesebb információkat itt találja.

Egyéb finanszírozási lehetőségek is érdeklik? Hitelcélja megvalósításának érdekében ismerje meg az FHB Bank jelzáloghitel ajánlatait is!

Kérdése van?

Hívjon minket bármikor

Hívjon minket bármikor

061 461 6040

Termelőeszköz Lízing

Ismerje meg Agrárlízing, Teherjármű és Buszlízing, Termelőeszköz lízing, valamint Gépjárműlízing termékeinket.

Részletek