Moratórium 3, 1. tájékoztatás

Lakossági (fogyasztó) Ügyfeleink részére

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hitelmoratóriumot 2022. június 30-ig meghosszabbította.

 

A hitelmoratóriumban részt vehetnek a nyugdíjasok, a gyermeket nevelők, a munkanélküliek, a közfoglalkoztatottak, valamint azok, akiknek a háztartásában a jövedelem tartósan csökkent. A hitelmoratórium igénybevételének feltételei úgy módosultak, hogy amennyiben Ön jelenleg (2021. szeptember hónapban) él a hitelmoratóriummal, 2021. október1-je és október 31-e között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021.november 1-jétől) élni kíván vele. Ezt megteheti postai úton, vagy online formában.

 

A nyilatkozattétel feltételeiről és módjáról a jelen honlapunkon fogunk folyamatosan részletes tájékoztatást nyújtani.

 

 

Vállalati ügyfelek részére:

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormánya a hitelmoratóriumot2022. június 30-ig meghosszabbította.

 

A hitelmoratóriumban részt vehetnek azok a vállalkozások, amelyek tevékenységéből származó nettó árbevétele a kérelem benyújtását megelőző 18 hónapban legalább 25%-kal csökkent, valamint a vállalkozás 2020. március 18. és a kérelem benyújtásának napja közötti időszakban nem kötött kedvezményes gazdaságélénkítő hitel, illetve kölcsön felvételére vonatkozó új szerződést.

 

A hitelmoratórium igénybevételének feltételei úgy módosultak, hogy amennyiben vállalkozása jelenleg(2021. szeptember hónapban) él a hitelmoratóriummal, 2021. október 1-je és október 31-e között nyilatkoznia kell, hogy továbbra is (2021. november1-jétől) élni kíván vele. Ezt postai úton és online formában teheti meg.

 

A nyilatkozattétel feltételeiről és módjáról a jelen honlapunkon fogunk folyamatosan részletes tájékoztatást nyújtani.