Álmai otthonát megszerezheti egyszerűen és gyorsan.

Nem kell mást tennie, mint kiválasztania az ingatlant, a többit bízza ránk. Kiemelten jó jövedelmi helyzetű Ügyfeleinknek, akik jó minőségű ingatlant választanak ki, a forgalmi érték arányában 100%-ot is képesek vagyunk megfinanszírozni.

Zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióinkkal lehetővé válik használt ingatlanok megvásárlása alacsony önerővel. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon az ingatlan piaci értékének 85%-a. Maximális futamidő 30 év.

 

A vásárlás részletes kondícióit hirdetményünkben itt találja meg.

Termékeinkhez kapcsolódó adó, illeték, társasági adó, SZJA kérdésekben itt tájékozódhat.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről, illetve a jövedelemarányos törlesztő részlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot szükséges elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

 

Egyedi elbírálás alapján elérhető kamatkedvezmények
Feltételek Kamatkedvezmény mértéke
Kiemelt /szűkített kiemelt/ feltételesen kiemelt településen fekvő ingatlanfedezet (lízingtárgy) 0,30%
Legalább nettó 10 millió forint finanszírozott összeg 0,30%
Használt lakóingatlan lízingtárgynál a szerződéskötési díj megfinanszírozása 0,30%

 

Biztosítás

 

A lízingtárgyon, illetve a fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanoknak legalább a finanszírozás mértékéig biztosítottnak kell lenniük. A lízingtárgyak tekintetében a biztosított az Takarék Lízing Zrt., valamint a szerződő és díjfizető Ügyfél. A kiegészítő ingatlan fedezetek esetében a biztosítási kötvényben kedvezményezettként a Takarék Lízing Zrt.-nek szükséges szerepelnie, Társaságunk tájékoztatása alapján.

Meglévő biztosítás esetén a biztosító társasággal a fentiek szerint kérjük módosítani a szerződést és az engedményező nyilatkozatot elkészíttetni. Ezen dokumentumok a biztosítási díjfizetési igazolásával együtt folyósítási feltételek.

Új biztosításkötés esetén az ajánlatra és az engedményező nyilatkozatra, valamint az első biztosítási díj megfizetését igazoló bizonylatra van szükségünk.

 

 

THM

 

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

 

  • Normál zárt végű pénzügyi lízing: THM 2,68%-17,15%

  • Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 1,96%-13,02%

 

A THM-ről a részletesebb információkat itt találja.