Rugalmasabb és kedvezőbb kondíciókat keres? Megtaláljuk együtt a megoldást!

Szeretné jelenlegi adósságszolgálatát futamidő hosszabbítással kellemesebbé tenni? Úgy érzi, hogy magasabb finanszírozási összeget is elbírna ingatlana? Egy emberközpontú partnert keres, ahol név szerint tudja, hogy kit kereshet problémájával?

 

Lízing konstrukcióinkkal lehetővé válik jelenlegi jelzálog alapú hitelének kiváltása akár magasabb finanszírozási hányaddal. Fontos előfeltétel a makulátlan pénzügyi előélet. A maximális finanszírozási hányad HUF alapon az ingatlan piaci értékének 85%-a. Maximális futamidő 30 év.

 

A finanszírozás részletes kondícióit Kondíciós Listánkban itt találja meg.

 

Termékeinkhez kapcsolódó adó, illeték, társasági adó, SZJA kérdésekben itt tájékozódhat.

 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a körültekintő lakossági hitelezés feltételeiről, illetve a jövedelemarányos törlesztő részlet és a hitelfedezeti arányok szabályozásáról szóló 32/2014. (IX.10.) MNB rendelet alapján hitelképességi, illetve hitelezhetőségi vizsgálatot szükséges elvégeznünk minden lakossági hitelkérelem esetén.

Egyedi elbírálás alapján elérhető kamatkedvezmények
Feltételek Kamatkedvezmény mértéke
Kiemelt /szűkített kiemelt/ feltételesen kiemelt településen fekvő ingatlanfedezet (lízingtárgy) 0,30%
Legalább nettó 10 millió forint finanszírozott összeg 0,30%
Használt lakóingatlan lízingtárgynál a szerződéskötési díj megfinanszírozása 0,30%

 

Biztosítás

 

A lízingtárgyon, illetve a fedezetként felajánlott ingatlan/ingatlanoknak legalább a finanszírozás mértékéig biztosítottnak kell lenniük. A lízingtárgyak tekintetében a biztosított a Takarék Lízing Zrt., valamint a szerződő és díjfizető Ügyfél. A kiegészítő ingatlan fedezetek esetében a biztosítási kötvényben kedvezményezettként a Takarék Ingatlanlízing Zrt.-nek szükséges szerepelnie, Társaságunk tájékoztatása alapján.

 

Meglévő biztosítás esetén a biztosító társasággal a fentiek szerint kérjük módosítani a szerződést és az engedményező nyilatkozatot elkészíttetni. Ezen dokumentumok a biztosítási díjfizetési igazolásával együtt folyósítási feltételek.

 

Új biztosításkötés esetén az ajánlatra és az engedményező nyilatkozatra, valamint az első biztosítási díj megfizetését igazoló bizonylatra van szükségünk.

 

 

THM

 

A THM meghatározása az aktuális feltételek és jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a lízing árfolyamkockázatát, ill. kamatkockázatát. Pénzügyi lízing igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

 

  • Normál zárt végű pénzügyi lízing: THM 2,68%-17,15%

  • Normál nyílt végű pénzügyi lízing: THM 1,96%-13,02%

 

A THM-ről a részletesebb információkat itt találja.