Takarék Termelőeszköz lízing

Az Ön eszköze a mi szakértelmünk!

Takarék Termelőeszköz lízing - www.takareklizing.hu

Kitüntetett figyelemmel követjük és szolgáljuk ki a magyar társas és egyéni vállalkozások igényeit. Helyismeretünknek és országos lefedettségünknek köszönhetően segítünk a tevékenységhez leginkább illő finanszírozási forma kiválasztásában, miközben csökkentjük a pénzügyi kockázatokat is.

 

Új és használt gép, berendezés, eszköz beszerzéséhez egyaránt igényelhetőek finanszírozásaink zárt és nyílt végű konstrukciókban. A gyors megvalósítás mellett arra törekszünk, hogy a Takarék Lízing termékeivel kiegészülve komplexebb megoldásokat nyújtsunk versenytársainknál.

 

SPECIALITÁSAINK

 

  • Alacsony, akár 0%-os önrész ÁFA visszaforgatással
  • Havi, negyedéves díjtörlesztés
  • Hosszú, akár 10 éves futamidő
  • Támogatásokkal kombinálható eszközhitel-konstrukciók
  • HUF finanszírozási lehetőség, akár NHP Hajrá forrásból*
  • EUR finanszírozási lehetőség, akár EXIM Kárenyhítő vagy EXIM Exportélénkítő forrásból**

 

A finanszírozás részletes kondícióit hirdetményünkben itt találja meg.

 

* Bővebb információ az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeiről a Magyar Nemzeti Bank weboldalán (https://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp) elérhető Terméktájékoztató tartalmazza.

 

** Bővebb információ az EXIM Exportélénkítő program részletes feltételeiről a Eximbank Zrt. weboldalán található: (https://exim.hu/termekeink/belfoldi-finanszirozas/eszkozfinanszirozas-lizing/exportelenkito-lizing-refinanszirozasa)

Továbbá bővebb információ az EXIM Kárenyhítő program részletes feltételeiről a Eximbank Zrt. weboldalán található: (https://exim.hu/termekeink/exim-karenyhito-programok/karenyhito-lizing-refinanszirozott)