Ugrás a tartalomhoz

Cégismertető

Célunk ügyfélközpontú, egyénre szabott termékek kialakítása, rugalmas és előnyös kondíciók mellett.

Cégismertető

A Takarék Lízing Zrt . (korábbi nevén Central European Credit Zrt., FHB Ingatlanlízing Zrt., majd FHB Lízing Zrt.), 2005-ben alakult,ingatlanfinanszírozási tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete E-I-P-26/2005. számú engedélye alapján végezte. 2014 óta a H-EN-I-825/2014 számú módosított MNB engedély lehetőséget biztosít a Társaságnak termékkorlátozás mentesen pénzügyi lízing tevékenységre, valamint pénzkölcsön nyújtási tevékenységre. Ennek keretében ma zárt és nyílt végű ingatlanlízing konstrukcióink elérhetőek lakossági és vállalati ügyfeleknek egyaránt. E mellett vállalati ügyfeleinknek termelőeszköz, teherjármű, személyautó és minden a vállalkozás működését szolgáló gép, berendezés és technológia finanszírozásához kínálunk lízing és kölcsön konstrukciókat.

A finanszírozást önállóan biztosítjuk Ügyfeleink részére. A hitelkérelem befogadásától a hiteldöntésen keresztül egészen a folyósításig minden náluk történik, így a hitelnyújtási folyamat minden lépése egy kézben összpontosul.

Ami megkülönböztet bennünket...

Finanszírozás egy kézben

Minden ügyfelünk delegált ügyintézőt kap, akivel a kapcsolattartás személyes és folyamatos. Az ügyintéző az első tárgyalástól a folyósításig végigkíséri az ügyletet, annak állapotáról rendszeres tájékoztatást nyújt. A kapcsolódó egyéb adminisztratív feladatokat is átvállaljuk hogy még egyszerűbb legyen finanszírozási folyamat.

Gyorsaság és rugalmasság

Nálunk a megoldás a cél, nem az elutasítás!

Ügyfeleink gyakran panaszkodnak, hogy elvesznek a bonyolult, nehézkes és bürokratikus banki rendszerekben. Kis létszámmal, egylépcsős döntéshozatali mechanizmussal Ügyfeleinket személyre szabott módon, gyorsan és magas színvonalon vagyunk képesek kiszolgálni. Pénzügyi megoldásainkat Ügyfeleink egyedi igényeihez, elképzeléseihez szabjuk.

Ami számít: az ügyfél és a lízingtárgy

Finanszírozási döntéseink fontos eleme, hogy a lízingbevevő vagy hitelfelvevő képes legyen adósságszolgálatainak teljesítésére, az általa felvázolt cél világos legyen és gazdaságilag racionális. A felajánlott lízingtárgy fedezetjó minőségű, forgalomképes kell, hogy legyen.

Tudjuk mit jelent az, hogy vállalkozás

Szakembereink közül sokan korábban maguk is vállalkozásokban dolgoztak, így a finanszírozói tárgyalás során a működés és a piac sajátosságait megértik és megfelelően kezelik. Tudjuk, hogy az egyoldalú gondolkodás helyett a konstruktivitás a siker kulcsa.